Dopis Ježíškovi - PDF zdarma

Přeji všem krásný podzimní den,

 

dnes, na svatého Martina, jsem si pro Vás připravila malý dáreček. Doufám, že Vám a Vašim dětem přinese trochu radosti v tomto náročného období :-).  Myslím, že si teď všichni zasloužíme malé radosti. Moje velké téma, které mě doprovází celý podzim je plynutí, dýchání, tzv. "flow". Každý den se učím víc si užívat život, a moje děti jsou pro mě těmi největšími učiteli. Děti ví přesně, jak si to udělat hezké... Třeba u nás se pekly předevčírem první perníčky. Vykrajovaly jsme s Klárkou podzimní i vánoční vzory, a vůbec nám to nevadilo. Ani to, že bychom měly péct spíše ořechové rohlíčky, nás nerozházelo :-D. Jednoduše jsme měli chuť na perníky, Martin-neMartin... Perníčky se nám ale povedly jako nikdy.

 

Ale teď zpět k tomu dárečku pro Vás. Namalovala jsem včera v noci obrázek sněhuláčka, který zdobí vánoční stromeček. Přemýšlela jsem, čím bych Vás mohla potěšit. Napadlo mě, že Klárka se mě zrovna včera ptala, co dostane pod stromeček. A já na to, že to, o co si napíše Ježíškovi. Klárka mi jenom smutně zahlásila, že ještě neumí psát. Tak jsem jí vysvětlila, že jí s tím pomůžu. A voilà, tady je předloha k dopisu pro Ježíška (zdarma) i pro Vás. Nechtěla jsem dopis přeplácat obrázky, aby byl lehce čitelný i pro děti, které ještě nepíšou a budou malovat, aby se jejich vysněné dárky nezapletly mezi moje malůvky. Na druhou stranu jsem si říkala, že obrázek nesmí chybět, aby dopis byl pro děti atraktivní a možná trochu inspirující. Užijte si tvoření s Vašimi dětmi a taky si něco přejte...

 

Hezké dny přeje Janka.

 

Ilustrace jsou výsledkem tvůrčí činnosti autora (dále jen „autor“), a jako takové požívají ochrany autorského díla, předpokládané zákonem č. 121/200 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Je možné pouze osobní užití a užití v dané školní instituci. Bez předchozího písemného souhlasu autora podléhá přísnému zákazu jakákoliv úprava či šíření a komerční využití.